آدس : رشت ، خیابان بیستون ، ابتدای
بلوار معلم ،ساختمان ساحل ،طبقه سوم
تلفن : 013-33253822
ایمیل : icg248@gmail.com
روزهای کاری : شنبه تا
پنجشنبه 08:00 - 14:00
› ایجاد نخستین شهرک صنعتی بتن سبک ایران
در 18 تیر 90

ایجاد نخستین شهرک صنعتی بتن سبک ایران

رئیس هیئت مدیره صنایع بتن سبک ارسباران اهر از ایجاد نخستین شهرک صنعتی بتن سبک ایران در بخش خداآفرین منطقه آزاد ارس خبر داد.

حسین خرم اظهار داشت: با پیشنهاد رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، ایجاد شهرک صنعتی بتن سبک در بخش خداآفرین منطقه آزاد ارس در دستور کار هیئت دولت قرار گرفته و به زودی تصمیم نهایی در این خصوص اتخاذ و برای اجرا ابلاغ خواهد شد. به گفته وی، در شهرک صنعتی بتن سبک خداآفرین ارس که وسعت آن بیش از 50 هکتار خواهد بود، حداقل پنج واحد 450 مترمکعبی تولید بتن سبک در روز دایر و فعالیت خواهد کرد.

خرم، به بازدید اخیر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، نماینده اهر و هریس در مجلس، فرماندار اهر و تعدادی از مسئولان محلی از شرکت بتن سبک ارسباران خرم اشاره و تصریح کرد: در جریان این بازدید پیشنهاد توسعه شهرک صنعتی اهر با محوریت ایجاد پنج واحد کارخانه 450 مترمکعبی بتن سبک ارائه شد که مورد استقبال مسئولان قرار گرفت.

رئیس هیئت مدیره صنایع بتن سبک ارسباران اهر، اضافه کرد: پس از این بازدید و طبق صورتجلسه تنظیمی، معاون سازمان صنایع و معادن آذربایجان شرقی به عنوان مسئول پیگیری تصمیم ها انتخاب شد. خرم، درباره دیگر تصمیمات اتخاذ شده در این بازدید گفت: ارائه تسهیلات بانکی کم بهره به شرکت مزبور برای توسعه فعالیت ها، لحاظ تسهیلاتی از محل اعتبارات یارانه ها، انجام هماهنگی های لازم با وزارت راه و شهرسازی در خصوص نهادینه کردن تکنولوژی بتن سبک C.A.C و تشکیل کارگروهی برای تسریع در جایگزین کردن این نوع از بتن سبک با مصالح سنتی در سطح آذربایجان شرقی از مهم ترین تصمیمات بازدید رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از شرکت بتن سبک ارسباران خرم بود.

ویژگی بی نظیر بتن هوادار سلولی، موسوم به سی ای سی(C.A.C) بی نیازی به استفاده از دستگاه های اتوکلاو و مصرف تنها 2.5 لیتر سوخت در فرایند تولید یک مترمکعب آن است که این تکنولوژی را به بهینه ترین جایگزین برای صنعت آجر تبدیل کرده و حتی کارشناسان، این محصول را زمینه ساز "خداحافظی با آجر" عنوان کرده اند.

صرفه جویی میلیاردی در ساخت و سازها، تحقق الگوی توسعه پایدار و افزایش بهره وری در صنعت ساختمان سازی، افزایش عمر ساختمان، صرفه جویی چشمگیر در مصرف انرژی، انطباق با استانداردهای زیست محیطی به ویژه نقش آفرینی در کاهش آلودگی هوا، کاهش تلفات به هنگام بروز حوادث غیرمترقبه، ایجاد هزاران فرصت شغلی و نیز افزایش رفاه و آسایش زندگی مردم به خاطر کارکرد عایق صوتی، برودتی و حرارتی از جمله مزیت های این تکنولوژی منحصربفرد به شمار می رود که برای نخستین بار در جهان توسط محققان کشورمان ابداع شده است