آدس : رشت ، خیابان بیستون ، ابتدای
بلوار معلم ،ساختمان ساحل ،طبقه سوم
تلفن : 013-33253822
ایمیل : icg248@gmail.com
روزهای کاری : شنبه تا
پنجشنبه 08:00 - 14:00
در 07 خرداد 90

استاندار گیلان

درخواست تاسیس مرکز تحقیقات بتن در گیلان

 

استاندار گیلان خواستار تاسیس مرکز تحقیقات بتن آب و فاضلاب در گیلان شد.

 

مهدی سعادتی در نخستین کنفرانس بین‌المللی بتن‌های ناتراوا در تالار حکمت دانشگاه گیلان اظهار داشت: تولید بتن با ضریب جذب پایین آب در کشور برای ساخت سازه‌های آبی ضروری است. وی گیلان را از استان‌های پیشتاز در برگزاری همایش‌ها و تحقیقات در زمینه بتن‌های ناتراوا عنوان کرد و افزود: گیلان قابلیت راه‌اندازی مرکز تحقیقات بتن آب و فاضلاب را دارد.
استاندار گیلان با بیان اینکه مخازن ذخیره آب شرب در شبکه‌های آب‌رسانی از اهمیت بسیاری برخوردارند، تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب گیلان همواره توجه ویژه‌ای به ارتقای سطح خدمات از نظر کیفی و کمی، استفاده از تکنولوژی روز دنیا و همچنین کاهش هزینه‌های ساخت و تولید داشته است. سعادتی بر لزوم صنعتی‌سازی تولید مصالح، بتن و ساخت‌وساز بتنی در کشور با رعایت استانداردها و ملزومات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور تاکید کرد و گفت: عمر سازه‌های آبی در کشور باید افزایش یابد.
سعادتی با اشاره به اینکه مصالح فراوانی در ساخت مخازن آبی به‌کار می‌رود، تصریح کرد: بتن دارای گستره مصرف بیشتری است و مهندسان در مخزن‌سازی از آن استفاده می‌کنند. وی ادامه داد: به‌کارگیری دقیق مصالح مصرفی در ساخت بتن می‏تواند موجب افزایش دوام و ناتراوایی مخازن شود ضمن اینکه مخازن و سازه‏های آبی مقاوم‌تر و با عمر بیشتر از قبل ساخته می‌شوند.
استاندار گیلان تکنولوژی را مهمترین دستاورد تحقیقات گسترده و خستگی ناپذیر محققان، پژوهشگران و دانشگاهیان فرهیخته معرفی کرد و بیان داشت: بتن موثرترین نقش را توانسته در زمینه پیدایش دانش، فن و اجرا در زندگی بشر ایفا کند. وی با اشاره به اینکه ساخت بتن‌های آب‌بند به یک تخصص و علم ویژه تبدیل شده است، اضافه کرد: اجرای مخازن آب بتنی نیاز به تجربه بالا دارد.
سعادتی حفاظت از منابع آب و بهره‌برداری بهینه، اقتصادی و عادلانه از آب را یک مسئله جهانی توصیف کرد و اظهار داشت: از آب به عنوان یک چالش فراگیر بشری یاد می‌شود. وی با بیان اینکه جامعه جهانی تاکید دارد دولت‌ها و ملت‌ها به مقوله آب به عنوان کلید توسعه نگاه کنند، بیان داشت: منابع آب موجود در حوزه آبریز به عنوان عنصر اصلی آمایش سرزمین و توسعه پایدار به شمار می‌رود.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: همفکری صاحب‌نظران و متخصصان در عرصه ملی و بین‌المللی برای تحول پژوهش‌های کاربردی در منابع آب در ایران همگام با پیشرفت‌های جهانی ضروری است. در این همایش که بیش از 600 نفر از اساتید، دانشجویان و فعالان صنعت آب و بتن کشور در آن حضور دارند، تندیس ویژه نخستین همایش بین‌المللی بتن‌های ناتراوا به مهدی سعادتی استاندار گیلان و سیدمهدی ثمره‌هاشمی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب اهدا شد.